Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a unikátní barvu. Zrozen z rubínového kakaového bobu, bez přidaných barviv, bez přidaných ovocných příchutí. čokoláda ruby callebaut má jemnou růžovou barvu a jemně nakyslou, ovocnou chuť. nechte se pohltit jedinečnou barvou, intenzivní ovocnou chutí a nakyslými tóny. Unikátní barva a chuť ruby podněcuje jedinečná chuťová spojení a přináší novou dimenzi ve světě cukrářství a pekařství. Díky své konzistenci je ruby rb1 vhodná pro široké využití od formovaných a máčených pralinek po ganáže, mousse a další. Ruby podnítí vaši kreativitu.
složení: min. 47,3% kakaa, cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odtučněné mléko, kakaová hmota, emulgátor (sojový lecitin), kyselina citrónová, přírodní vanilkové aroma
použití: rozehřejte na teplotu 45°c, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°c a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 32°c. Skladovat při teplotě do 20°c.
výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): energetická hodnota 2356 kj / 563 kcal; tuky: 36 g z toho nasycené mastné kyseliny 22 g; sacharidy: 50g z toho cukry 49g; vláknina: 0 g; bílkoviny: 9,3 g; sůl: 0,2 g
čokoláda je rozvažována ! .