Terč na dort z jedlého papíru
průměr obrázku je 19 cm
dort se konzumuje i s papírem
vyrobeno v eu
k aplikaci dekorací na dorty lze použít decorgel. V případě, že jej nanesete v tenké vrstvě také na povrch dekorace, zvýrazníte její barevnost a docílíte lesklého efektu. decorgel na povrch dekorace nanášejte v tenké vrstvě, rovnoměrně za pomocí roztíracího nože. Malé 50g balení vystačí na dvě stránky a4. Při manipulaci s jedlou dekorací dbejte na to, aby vaše ruce byly suché. Složení jedlého papíru:standardní bílý jedlý papír obsahuje bramborový škrob, vodu a olivový olej. Krémový je s příměsí zkaramelizovaného cukru, má přírodní béžovou barvu a neutrální chuť. Vanilkový obsahuje navíc, oproti standardnímu jedlému papíru, vanilku a sladidlo – sukralózu.
v případě potištěných dekorací je složení barviv:
voda, zvlhčující látka: glycerol (e422), barviva: brilantní čerň bn (e151), azorubín (e122)*, brilantní modř fcf (e133), tartrazin (e102)*, žluť sy (e110)*, chinolinová žluť (e104)*, košenilová červeň a (e124)*, nosiče: propylenglykol (e1520), kyselina citronová (e330)..