Poleva ideální na polévání, máčení a tvorbu dekorací cukrářských výrobků
má příjemnou čokoládovou chuť i vůni
poleva se rychle rozpouští - není třeba přidávat tuk, ani máslo !!!
je stabilní i při vyšších teplotách
je velice plastická - výborně se z ní tvoří různé filigránky, hoblinky a jiné náročné dekorace
výborně drží při namáčení například na ovoci
možnost rozpoštění jak ve vodní lázni, tak v mikrovlné troubě při teplotě 35 - 40 stupňů
je úžasně lesklá - a lesk vydrží opravdu dlouho, nezašedne !
výborná do silikonových formiček
dodáváno v bloku
hmotnost 500 g
složení: cukr, rostlinný olej, kakao. Emulgátor sojový lecitin, aroma
skladovat v chladu a suchu
trvanlivost uvedena na výčku
výrobce roal steensma b. V. Holansko
alergeny: mléko, syrovátka, sója.