Návod na přípravu langošů: 1 kg směsi, 700 ml vlažné vody nebo mléka zamícháme elektrickým hnětačem ve vláčné těsto, které necháme na teplém místě kynout cca40 minut. Na stole vysypaném moukou těsto prohnětete a vyválíme plát o šířce 1,5 cm. Vykrojíme kolečka, která ještě necháme kynout 10 minut - vykynutá kolečka roztáhnete prsty do tenkých placek, které smažíme dozlatova po obou stranách- langoše potíráme rozetřeným česnekem, kečupem nebo na skladko marmeládou apod.
návod na přípravu pizzy: 1 kg směsi, 700 ml vlažné vody a 100 ml oleje zamícháme elektrickým hnětačem ve vláčné těsto, které necháme na teplém místě kynout cca 40 minut. Na stole vysypaném moukou ěsto znovu prohněteme, vyválíme plát a vložíme na olejem vymazaný plech. Těsto potřete kečupem nebo boloňskou omáčkou ( je v nabídce ) a dle chuti obložíme salámem, šunkou, žampiony, kukuřicí, ananasem, špenátem, vejci, olivami, kousky rajčat a posypete sýtrem. Nakonec můžete přidat koření na pizzu nebo oregánem, bazalkou nebo majoránkou. Pečete v předehřáté troubě při 150 °c asi 20 minut.
vyrobeno v čr
blížší údaje na druhé fotografii
hmotnost: 1 kg.