Profesionální směs na trdelník
česká výroba - staročeská receptura
do 500 g směsi se přidá pouze vlažná voda 250 ml a 50 ml oleje, těsto se promíchá a nechá na teplém místě kynout cca 40 minut. Na pomoučněném vále si postupně vyválíme válečky, které namotáváme na formy ( trubice, skleničky od přesnídávky nebo v nabídce máme formu od tescomy ). Při namotávání necháváme malé mezírky, které po namotání rozválíme. Potřete máslem a dáme je péct do trouby - doporučuji teplotu 180 stupňů. Délka pečení 15 -20 minut, jak kdo má rád trdelníky vypečené. Upečené trdelníky jemně potřete máslem a obalíme ve skořicovíém cukru nebo v oříškové drti. Tuto směs doporučuji, trdelníky jsou opravdu vynikající ! vyzkoušeno a ověřeno :-)
složení směsi: pšeničná mouka, cukr, sůl, sušená syrovátka, sušené droždí, sojová mouka hladká, emulgátory e472e a e170, guarová guma, aroma, antioxidant: kyselina askorbová, premix pekařských enzymů
alergeny: pšeničná mouka, syrovátka a sojová mouka
uchovávejte v suchu
hmotnost: 1 kg
.