skladem Ztužovač šlehačky - směs na mousse mango
155 Kč
138 Kč bez 12% DPH
- Popis zboží
-
Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga. Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů (do ráfků), mini dezertů (silikonů) a monoporcí (plastových forem na „joguťaky“ s vytlačovačem). drží na řezu, lze mrazit, stabilní i v lednici. šetří čas a jednoduchá na přípravu (za studena), udržuje stálou kvalitu a food cost pod kontrolou. složení: cukr, dehydrovaný glukózový sirup, živočišná želatina (hovězí), dehydrované mango, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová e330, barvivo: betakaroten e160a. dávkování a způsob použití: našlehejte 1 lt mléka (4°c) s 500 g my mousse v planetárním šlehači po dobu cca 3 minut až po dosažení nadýchané konzistence krému. Naplňte směsí formičky a umístěte je do ledničky nebo do mrazničky po dobu nezbytnou k dosažení požadované konzistence. Dávkování: 200g směs my mousse - 300g vody nebo mléka (+18°c) - 1000g šlehačky (+4°c). smíchejte směs my mousse s mlékem, šlehejte ve šlehači asi 3 minuty, dokud nedosáhnete měkké konzistence. Naplňte formy a dejte ztuhnout do lednice nebo mrazáku. Vyrobeno v itálii
skladujte v suchu a chladu
hmotnost: 200 g.
- Kód zboží
- 8249
Sdílet na Facebooku
Přidat do seznamu přání